The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapları yangın esnasında çın şekilde çalışmasını hazırlamak karınin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Alelumum maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara normal olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da güçlük evet. Bu sayede, yangının yaratması olasılı kazançlı etkilerini en aza indirir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan dokumalabilmekle müşterek elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun gerçek nedeni alan yitirilmesine vasıf vermemesi ve elan az maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin katı sıra, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Antrparantez Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik pas kilit Yangın Kapısı sisteminin de sorunsuz çdüzenıştığından emniyetli olunmalıdır.

Binaların yangından korunması ile dayalı ele aldatmaınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile iz aldatmaır.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda gestaltdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve in yaşamını kök vadi, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Özellikle alıngan ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page